Den Hemlige Kocken

Jag har gått och blivit som besatt av sushi, det är något helt otroligt. Under spexproduktionen har jag hunnit äta sushi nästan tio gånger. Men det är så gott! Och nästintill beroendeframkallande. Jag börjar luta åt att Zen Sushi & Tea är Lunds bästa sushi-restaurang. De har lite roligare typer, som ut- och invända rullar med toppingen ("köttet") uppepå, de är inte jättedyra och de har ganska mysig inredning. Igår unnade jag mig tio bitar Philadelphia Roll därifrån när jag kom hem från jobbet. Supersmaskens, skulle nog kunna tryckt i mig tio till. Dock är jag lite ledsen på mig själv eftersom jag är så tråkig i mitt sushi-ätande. Aldrig att jag tar något annat än lax eller räka. Jag har nu bestämt mig för att jag ska testa tonfisk också (har fått insidertips om att det är det enda som kan mäta sig med lax och räka). Hoppas det är lika smaskigt som jag förväntar mig. Har involverat Julia i mina planer, så skulle jag tycka det är äckligt får hon äta upp. Tihi!

Imorgon kommer mams, paps och farfarmor och ska kolla på spexet. Innan föreställningen tar vi med oss Rich och går och äter på Rauhrackel! Inte riktigt samma klass som sushi, men det kommer sitta fint. Ska nog börja kika på menyn redan nu…. Sen är det såklart sittning och fest efter föreställningen, och finns inte mer tid för päronen!

Snart dags att åka till RLK och sluka rykande färska kanelbullar (mycket mat i dagens inlägg). Sen bär det av till borgen för bastumys. Finally!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: