Pop-croissant

Denna croissantförpackning är Richards solklara favorit i kylskåpet. När vi var i Helsingfors i våras, hos Jutta och Christopher, introducerade de oss för pop-croissanter. Och Richard blev frälst! Namnet kommer av det ”pop” som hörs när man öppnar förpackningen. Sedan är det bara att dela degen efter de markeringar som finns, rulla ihop croissanterna (även detta steg finns det en instruktion för) och baka någon minut i ugnen. ”Hembakt” på nolltid! Hur som haver, idag när jag öppnade kylskåpet upptäckte jag att förpackningen poppat av sig själv. Bäst före-datumet är passerat, och degen har väl jäst, blivit tjock och önskat nya kläder! Tyvärr lilla du, du får hälsa på sopgubbarna istället.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: