Filmkväll

NU förstår ni ska jag skälla på alla, ja alla, som rekommenderat filmen Bridesmaids! Vafan!? Här kurar vi upp oss i soffan en regnig söndagskväll och förbereder oss på att skratta och ha det mysigt. Vad händer? Vi står ut med att sitta och må dåligt i knappa 40 minuter innan vi måste stänga av. Tidernas billigaste skämt? Nu får ni allt förklara er! Vad är det som total-vänder och blir så fantastiskt efter dessa 40 minuter? Kom med en övertygande förklaring, och jag lovar att jag ska ge den en chans till. Om inte, forget about it!

Istället startade vi en annan film som fanns tillgänglig, Animal Kingdom, och mådde dåligt av helt andra anledningar. Det var en bra film, men alldeles för tragisk för att kunna kallas njutning. Helt klart sevärd alltså, men inte om man vill ha en riktig myskväll i soffan. Nu ska vi se om jag lyckas somna efter allt elände.

Annonser

2 responses to “Filmkväll

  • Emina

    Haha, va, ärligt? Jag har också hört väldigt bra om den, men har inte sett den än. Inget man behöver sträva efter då ;)

    • Ombo

      Nä, inte enligt vår mening i alla fall. Men det är ju som sagt många som hävdat att den är så himla bra. Så kanske om du gillar sex-skämt, kiss- och bajshumor och klarar av att titta på folk som befinner sig i sjukt obekväma situationer och gör bort sig totalt…?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: