Spänningen är olidlig

Igår var det den 22 april – dagen vi alla väntat på! Vid sexsnåret var vi fyra stycken 80-talister som med tillförsikt (?) vågade oss in på Bajens tillhåll nummer ett; Gröna Jägaren. Alla fyra grubblade vi på 1: skulle vi komma ut därifrån med livet i behåll? och 2: hur skulle det stå sig i konkurrens med Dovas?

Att jag fortfarande lever har ni förstått vid det här laget, och jag kan med lättnad meddela att även de andra tre överlevde kalaset. Således har det blivit dags att besvara fråga nummer två:

Gröna Jägaren kategoribetyg

Vi ser att ingen av kategorierna hamnade under förväntat, även om servicen tangerar gränsen precis, och maten var hela 50% bättre än vi trott!

Gröna Jägaren personbetyg

Richard slickar förväntansgränsen medan jag är ganska långt över. Madde och Marcus lyckades landa på nästan precis samma pris som på Dovas medan jag och Richard hamnade långt däröver.

Så hur ser då den utlovade översiktsgrafen ut? Håll tillgodo!

Översikt snittbetyg

Dovas fick snäppet högre betyg samtidigt som Gröna Jägaren var en bra bit dyrare, vilket kan sammanfattas i att Dovas är mer värt ett besök. Dessutom hade åtminstone jag personligen lägre förväntningar på Gröna Jägaren. Men: 25% bättre än väntat och vi är fortfarande vid liv. Och, precis som med Jesus Christ Superstar, det är ändå kul att ha sett det!

För 847 kronor får en en plankstek, en grillad biff, en filet mignon, en cheeseburgare, 8 öl, en cider och en cola. Inte coca-cola. Samt aptitliga rapningar, dunkel, toa-trix, jack vegas och trevliga tjommar.

8 maj är det dags härnäst!

Ombo

PS. Kanske kommer det en bild eller två vid ett senare tillfälle. Just nu är jag för trött för överföringssteget!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: